Gebruik manege

Gebruik Haarlemmermeerse Bosmanege

De binnen- en buiten bak van de manege kunnen buiten de lesuren en, wanneer de manege niet gereserveerd is voor privé-gebruik, gebruikt worden door: leden van Paardensport Vereniging Haarlemmermeer.

Voor gereserveerde tijden en lesuren kijk op: rubrieken agenda bakbezetting en lesindeling

Lesrijdende leden betalen binnen hun contributie voor het gebruik van de manege buiten de lessen om. Voor privé-gebruik dient gereserveerd te worden.
Niet lesrijdende leden kunnen een passe-partout kaart kopen, verkrijgbaar bij de PSV Haarlemmermeer. Met het passe-partout kan vrij gebruik gemaakt worden van de binnen- en buitenbak. Voor privé-gebruik dient gereserveerd te worden.

Een persoon gebonden passe-partout kost per jaar € 175,00 (01/01 – 31/12),  excl. verenigingslidmaatschap
Een paard gebonden passe-partout per persoon per jaar (min. 2 personen) € 114,00 per persoon, excl. verenigingslidmaatschap
Een persoon gebonden passe-partout per 3 maanden € 60,00, excl. verenigingslidmaatschap

Inschrijfformulier voor lidmaatschap

Passe-partout aanvragen via secretaris@haarlemmermeerruiters.nl

Niet leden en startkaartleden zonder passe-partout hebben geen vrij gebruik van de binnen- en buitenbak maar kunnen de manege voor privé-gebruik een uur of een dagdeel afhuren door deze te reserveren. Afhuren en reserveren kost € 30,00 per uur.

Reserveringen  voor men- en spring combinaties  en afhuren voor privégebruik, dienen de datum en tijd dat zij gaan rijden altijd maximaal een week van te voren aan te geven in de agenda op de website (agenda bakbezetting). De te reserveren tijd is maximaal 2 uur, daarna dient de bak weer 1 uur beschikbaar te zijn voor andere ruiters.

Het gebruik van springmateriaal is alleen toegestaan bij aanwezigheid van 2 personen, waaronder een gekwalificeerde instructeur. Er mogen maximaal 4 hindernissen neergezet worden, bestaande uit balken en gewone staanders, geen vleugels! De gebruiker is aansprakelijk voor schade aan het hindernismateriaal en dient de schade direct te melden bij het bestuur. 

Ook is het mogelijk om de locatie af te huren voor evenementen en wedstrijden, neem voor de tarieven en mogelijkheden contact op met secretaris@haarlemmermeerruiters.nl.

Tijden waarop de binnenmanege in principe beschikbaar is voor passe-partout kaarthouders:

Maandag 08:30 – 19:00 Donderdag 08:30 – 17:30
Dinsdag 08:30 – 18:30 Vrijdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 21.30 Zaterdag 09:00 – 20.30
    Zondag 09:00 – 20.30

Tijdens wedstrijden en andere evenementen is geen verhuur en/of rijden in de binnenmanege mogelijk.

Bij vragen over verhuur kunt u contact opnemen met:

Stefanie Walthaus  06-53228412